De ce nu ?!

1 Iulie 2009

Cu speranta de mai bine si cu voia Guvernatorului , luna lui Cuptor va rasfoi lenesa ultimele file ale unei povesti apasatoare , va citi finalul unei carti ce si-a gasit primele cuvinte anul trecut , pe vremea aceasta.
Un an , reprezinta un timp suficient de lung in care sa treci prin toate starile posibile : de la oboseala fizica la cea psihica , de la calm la nervozitate , de la fericire la necaz , de la agonia unui sfarsit la extazul unui nou inceput si invers. Un an , reprezinta timpul ideal in care noi putem , nu doar sa constientizam defectele si greselile facute in trecut , ci putem sa le analizam intr-o maniera strict obiectiva si sa incepem incet incet sa le indreptam.
Incepand de astazi , luna Iulie are rolul de a-mi demonstra ca toti avem dreptul si sansa la un inceput nou . Iulie trebuie sa isi pregateasca cu indemanare condeiul pentru ca urmeaza primele pagini ale unei povesti cu final maret. Povestea in sine este despre necesitatea de a o lua de la capat ; ea ne vorbeste despre aceeasi emotie pe care o simtim de fiecare data cand ne indragostim ... pentru ca asa ne-a fost dat , chiar daca iubirile sunt trecatoare , sentimentul dragostei ramane acelasi sentiment suprem care iti da motivatia de a reusi in toate cate iti propui.

"Cand unul trece , altul vine / In asta lume a-l urma ,
Precum cand soarele apune / El si rasare undeva .
Se pare cum ca alte valuri / Cobor mereu pe-acelasi vad ,
Se pare cum ca-i alta toamna / Ci-n veci aceleasi frunze cad."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu